Vanaf Nederland naar Nieuw Zeeland vlieg je, helaas, niet in één vlucht. Daar is de afstand te groot voor. Hou er dus rekening mee dat wanneer je een ticket naar Nieuw Zeeland boekt, er altijd een overstap in je vlucht zit. Omdat het vaak twee maal twaalf uur vliegen is ben je dus lang onderweg.

Het is dan ook aan te raden om van je overstap een tussenstop te maken. Dit houdt in dat je een aantal dagen op de locatie (bijvoorbeeld Hong Kong of Bali) blijft voordat je door vliegt naar Nieuw Zeeland. Meestal kun je dit gratis omzetten. Op deze manier ben je beter uitgerust als je in Nieuw Zeeland aankomt en zie je ook nog eens een andere plek. Je kan er ook voor kiezen om z.s.m. weer door te vliegen. Op deze manier bespaar je tijd en kun je dus langer van het schitterende Nieuw Zeeland genieten.

Boek hier de goedkoopste vliegtickets naar Nieuw Zeeland!

Vliegticket naar Nieuw Zeeland

Wil je een vliegticket Nieuw Zeeland gaan boeken? Hou dan rekening met een aantal zaken. Om te beginnen zoals hierboven geschreven de reistijd. Je bent lang onderweg, stel je hier op in. Beslis of je een tussenstop maakt of dat je z.s.m. weer doorvliegt. Omdat je een lange afstand aflegt en je biologische klok aan de nieuwe tijdszone moet wennen, krijg je te maken met een jetlag. Een jetlag hoort erbij wanneer je gaat vliegen naar Nieuw-Zeeland. Maar je kunt hem wel beperken. Ga na aankomst op de lokale tijden eten en slapen. Op deze manier went je lichaam sneller aan de nieuwe tijdzone.

Daarnaast is het belangrijk hoe lang je door Nieuw Zeeland wil reizen. Is het een vakantie waarvan je zeker weet wat de einddatum is? Dan kun je makkelijk een retour ticket boeken met vaste data. Ga je voor langere tijd backpacken dan kan je er voor kiezen om een flexibel ticket te nemen. Dit houd in dat je de data kan aanpassen. Heb je het naar je zin, blijf je nog wat langer. Wil je toch eerder terug of naar een ander land, kan je dit ook laten aanpassen. Hou er wel rekening mee dat wanneer je langer dan 3 maanden in Nieuw Zeeland wilt blijven je een visum nodig hebt.

Queenstown

Ga je binnenkort vliegen naar Nieuw-Zeeland? Mocht je willen parkeren op Schiphol of Zaventem bekijk dan alle mogelijkheden om lang te parkeren op Schiphol of Parkeren Zaventem.

Vergelijk aanbieders van vliegticket Nieuw Zeeland

De grootste investering die je voor je backpack reis naar Nieuw Zeeland doet is hoogst waarschijnlijk je ticket naar Nieuw Zeeland. Het is over het algemeen, afhankelijk van wanneer je vliegt, vrij prijzig. Op zich is het wel te verklaren, je vliegt ten slotte naar de andere kant van de wereld. Door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken kun je de beste prijs vinden voor jouw vliegticket naar Nieuw Zeeland.