”Een Passie Voor Reizen? Maak je Droomreis waar met onze Reisgids Nieuw Zeeland. Vol met Routes, Reistips, Advies, Informatie en Inspiratie”.

– Op deze pagina vertellen we je alles over ons eigen Reisgids Nieuw Zeeland…

Met meer dan 6 routes door Nieuw Zeeland in één boek!

Een paar vragen van Sjoerd en Ties

 • Wil jij je droomreis waarmaken?
 • Wil jij zo veel mogelijk zien, maar weet je niet hoe je jouw reis moet plannen?
 • Heb je geen zin om allerlei blogs en website af te struinen op zoek naar informatie?
 • Heb je (nog) geen idee wat je wil zien?
 • Wil je weten of jouw reisplannen wel haalbaar zijn?
 • Wil je het liefst op eigen gelegenheid reizen, maar wel enige houvast hebben?

”Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodigen we je graag uit om verder te lezen”.

Reizen is een geweldige ervaring! En het feit dat jij deze pagina bezoekt betekent dat we die passie voor reizen delen. En dat is niet gek, want wat is er nou mooier dan een geweldige reis maken?

Reizen gaat vooral om genieten.

Jij wilt toch ook genieten van je reis door Nieuw Zeeland? Met je camper langs de schitterende Nieuw Zeelandse Alpen tuffen of heerlijk bijkomen op het strand bij de Bay of Islands? Wij hebben in de afgelopen jaren heel wat afgereisd in Nieuw Zeeland. We zijn bijna overal wel geweest en we hebben heel wat routes afgelegd.

Die ervaringen willen we graag met jou delen. Wij willen namelijk voorkomen dat je dezelfde (beginners) fouten maakt tijdens het reizen die wij maakten!

Sjoerd Lagraauw en Ties Lagraauw

Auteurs van de unieke ”Nieuw Zeeland Reisgids”

In 2009 hebben we onze eerste lange reis door Nieuw Zeeland gemaakt. We waren meteen verliefd! De mensen, de natuur, de cultuur en uiteraard de vrijheid… het was een geweldige ervaring.

Sinds 2009 zijn we nog een aantal keren terug geweest. Op die manier hebben we een hoop ervaring opgedaan. Die ervaringen willen we graag met jullie delen zodat jullie niet dezelfde fouten maken als die wij maakten 😉

Met onze Reisgids Nieuw Zeeland ga je niet alleen goed voorbereid op reis. Tijdens je reis heb je alle informatie en routes bij de hand.

Wij krijgen heel wat vragen van (onervaren) reizigers over het reizen in Nieuw Zeeland. Het is ook een hele uitdaging om je route uit te stippelen. Er komt heel wat bij kijken en je zit waarschijnlijk met een hoop vragen. En met alle informatie die tegenwoordig voor handen is weet je vaak niet waar je moet beginnen.

 

En als je eenmaal weet waar je heen gaat, welke route ga je dan volgen?

Hoe reis je van A naar B? Waar kun je de bus pakken of een camper kopen? En wat kost dat dan? Hoeveel tijd heb je nodig om het land te zien? Kan het wel in de tijd die jij hebt? Waar moet je op letten? Hoeveel geld moet ik hebben om mijn reis werkelijkheid te maken? 

Dat zijn allemaal vragen waar onze Reisgids antwoord op geeft!

Bodyboarden @Tauranga beach

Dit zijn ongetwijfeld vragen die je hebt voor of tijdens je reis. Reizen gaat ook over uitdagingen aangaan. Maar misschien kan jij wel wat hulp gebruiken met die uitdaging?

 

Toen wij in 2009 op reis gingen hadden we niks voorbereid. Best leuk, maar het kostte ons een hoop geld omdat we bepaalde dingen niet wisten.

Het zou zonde zijn als jij, net als wij, tijdens je reis tegen problemen aan loopt die je vooraf makkelijk had kunnen voorkomen.

Reizen is namelijk niet altijd rozengeur en maneschijn. Helaas spreken wij uit ervaring.

Wat krijg je dan precies?

De beste reisgids voor Nieuw Zeeland. Door middel van onze routes en beknopte, maar duidelijke informatie helpen we de onervaren reizigers. Want die kunnen wel wat ondersteuning gebruiken. Wij willen voorkomen dat je dezelfde fouten maakt die wij maakten. Geen vragen en onzekerheden meer. Niet meer zoeken op tientallen websites. Je krijgt alles duidelijk en beknopt in één Reisgids. Wel zo handig!   

Wij zorgen er voor dat jij jouw droomreis werkelijkheid kunt maken.

Raoul over onze Reisgids

Hé gasten, 

Een paar maanden geleden heb ik, na lang wikken en wegen, jullie Reisgids gekocht. Door jullie “niet goed, geld terug garantie” heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt.

En ik moet zeggen; ik heb er geen moment spijt van gehad. Door jullie reisgids was ik tot in de puntjes voorbereid op mijn reis en heb ik de mooiste tijd van mijn leven gehad. Een kleine investering als je ziet wat je er voor terug krijgt. De routes zijn kort, maar duidelijk uitgelegd waardoor je niet door allerlei onnodige informatie hoeft te zoeken. Het is lekker kort en bondig!

Nogmaals bedankt!

Groeten,
Raoul

Een aantal vragen waar onze Reisgids antwoord op geeft;

[icon-box title=”Wat is de beste route die ik moet nemen?” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Hoe kom ik van plek A naar B?” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Wat gaat dat ongeveer kosten?” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Waar kan ik een bus ticket kopen?” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Hoe lang heb ik nodig in Nieuw Zeeland?” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Wat zijn de mooiste highlights?” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Waar kan ik slapen en eten?” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Heb ik een visum nodig?” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Wat is de beste reistijd?” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Wat moet ik allemaal meenemen?” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″]

reisgids nieuw zeeland

Meer dan 10.000 reizigers bezoeken elke maand deze website! Sluit je aan en bestel onze Reisgids.

HAAL HET MAXIMALE UIT JE REIS

Dit kun je van ons verwachten

De perfecte gids voor iedere Nieuw Zeeland reiziger. De gids begeleidt je niet alleen in de voorbereiding maar helpt je ook onderweg met praktische tips en leuke routes. In het routeboek hebben we meerdere routes verwerkt voor zowel het Noorder eiland (3x) en het Zuider eiland (3x). 

Ook alle kennis van onze website, ruim 300 pagina’s aan informatie over Nieuw Zeeland hebben we verwerkt in onze Reisgids. Daarnaast is de Reisgids digitaal verkrijgbaar. Met de digitale versie kan je hem makkelijk onderweg lezen op je telefoon, iPad of laptop. 

AANBIEDING REISGIDS NIEUW ZEELAND

 • reisgids nieuw zeelandAltijd te gebruiken op smartphone, tablet, e-Reader en laptop
 • Meer dan 130 pagina’s
 • 6 uitgebreide routes 
 • Handige tips en info
 • Inspirerende foto’s
 • Incl. GRATIS bonus

NU VOOR €17,95

HET eBOOK - 17,95

Een aantal dingen waar onze Reisgids bij helpt

Onze Reisgids hebben we opgesteld met de intentie om andere reizigers te helpen. We kunnen stellen dat we behoorlijk ervaring hebben qua reizen in Nieuw Zeeland. Maar daarnaast hebben we ook veel tips en info gekregen van onze bezoekers op de website. Het boek helpt je met:

[icon-box title=”Het helpt je jouw droomreis/route te plannen” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Stap voor stap uitleg welke route je kunt afleggen en hoe je dat het makkelijkste doet” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Je weet precies hoe groot je budget moet zijn om je reis te maken” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Voorkom dezelfde fouten die wij hebben gemaakt tijdens jouw reis” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Bespaar geld en tijd door handige insider-tips” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″][icon-box title=”Je gaat zelfstandig op reis, maar hebt toch de nodige houvast zodat je niet in de problemen komt” icon=”check-square” size=”32″ color=”color” icon_color=”#89ba49″]

De beste kwaliteit

Het routeboek is van goede kwaliteit zodat het je hele reis (en toekomstige reizen) mee kan.

Goed voorbereid op reis

Met de tips, informatie en uitgebreide routes ga je goed voorbereid op weg en haal je het maximale uit je reis.

Het begin van je droomreis

Je staat waarschijnlijk te popelen om je droomreis te beginnen. Wacht niet langer en maak die droom waar!

Een klein Sneak Preview van de Reisgids

reisgids nieuw-zeeland

reisgids nieuw zeeland

SPECIALE AANBIEDING

We willen je graag op de hoogte stellen van de speciale aanbieding die alleen DEZE week geldig is! Je krijgt de mogelijkheid om de Reisgids Nieuw Zeeland ter waarde van €19,95 (digitaal)  aan te schaffen voor de tijdelijk speciale prijs van;

 • Digitaal – €9,95
 • INCLUSIEF GRATIS BONUS

Dit doen we, omdat we weten dat onze informatie zeer waardevol voor je is en het daarom zonde zou zijn als jij deze kans mist. 

Dat is toch een stuk goedkoper dan een georganiseerde reis van duizenden euro’s?

Dit is Wat Anderen van Onze Reisgids vinden:

Yvette

”Beste Sjoerd en Ties,

Langs deze weg wilde ik jullie even laten weten dat onze backpack vakantie echt een geweldige tijd is geweest. Ik ben zo blij dat ik jullie Reisgids gekocht heb voordat we vertrokken. We waren perfect voorbereid en dankzij de routes hebben we geen moment zorgen gehad onderweg.

Nogmaals bedankt!

Groetjes, Yvette”

Raoul

”Hallo mannen,

Een paar maanden geleden heb ik, na lang wikken en wegen, jullie Reisgids gekocht. Door jullie “niet goed, geld terug garantie” heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Door jullie reisgids was ik tot in de puntjes voorbereid op mijn reis en heb ik de mooiste tijd van mijn leven gehad. Een kleine investering als je ziet wat je er voor terug krijgt.

Groeten,
Raoul”

Kristel

”Hoi Sjoerd,

Dankzij jullie hulp met het aanpassen van de route naar mijn eigen wensen heb ik mijn droom reis kunnen maken. Jullie route was perfect. En dankzij jullie hulp bij het aanpassen van de route heb ik alles kunnen doen wat ik wilde zonder me onderweg druk te hoeven maken over de route.
Super bedankt mannen! 

Kristel, Rotterdam”

Jij hebt Vragen? Wij Hebben Antwoorden.

Is het wel echt veilig om bij jullie te bestellen?

Dit is absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt, afhankelijk van je betaalmethode, door gestuurd naar beveiligde pagina. Je zult zien dat je dan bovenin je browserbalk een versleuteld slotje voor het domein en een S in https ziet staan. Dit betekent dat het een beveiligde verbinding is. Zowel de bank als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van jou zien.

Werkt jullie Routeboek voor ieder type reiziger?

Onze reisgids werkt voor iedereen. Of je nou 3 weken vakantie gaat vieren of 3 maanden gaat backpacken. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn dusdanig geschreven dat iedereen er wat aan heeft. 

Krijg ik na bestelling het Routeboek thuisbezorgd?

Nee, onze Reisgids is 100% digitaal (ideaal voor onderweg). Zodra je betaald hebt krijg je een mail om de digitale boeken te kunnen downloaden.

Bestel de Reisgids en Bespaar Jezelf een Hoop Moeite!

Bespaar verdere moeite, je hoeft niet langer te zoeken en te blijven zitten met vele vragen. Maak nu kennis met ons uitgebreide pakket dat jou maximaal gaat ondersteunen in je zoektocht naar het maken van een geweldige reis door Nieuw Zeeland.

De keuze is nu aan jou.

Als Ik NU de Reisgids Nieuw Zeeland Bestel Ontvang Ik:

reisgids nieuw zeeland

De Reisgids Nieuw Zeeland (Digitaal | t.w.v. €19,95)

 • De perfecte Reisgids voor ieder type reiziger. Inclusief 6 routes, handige info, leukst highlights en nog veel meer.

MET DE VOLGENDE GRATIS BONUS

Bonus: eBook “Vliegtickets boeken” (Digitaal | t.w.v. €9,95)

 • Een handig eBook met alle tips en tricks voor het boeken van de voordeligste tickets!

DIGITAAL – Nu Voor €17,95

HET eBOOK - 17,95