Naast de campings en hostels zijn er ook genoeg hotels in Nieuw Zeeland te vinden.Een hotel Nieuw Zeeland heb je in alle soorten en maten. Er zijn budget hotels maar ook luxe resorts en hotels. Het voordeel van een hotel is dat je vaak net wat meer comfort hebt dan een camping of hostel. Als je dus een lange reis achter de rug hebt kan de comfort van een hotel wel even lekker zijn.

Hotel Nieuw Zeeland

Veel internationaal bekende hotelketens zijn in Nieuw Zeeland vertegenwoordigt, vooral in de grotere steden zoals Wellington, Christchurch en Auckland. Het mag duidelijk zijn dat deze (grotere) hotels wat duurder zijn dan een camping of een overnachting in een hostel. Deze duurdere hotels zijn dan wel weer voorzien van (allerlei) luxe. Denk aan zwembaden, fitnessruimtes en/of een goed restaurant. Dit kan prettig zijn als je bijvoorbeeld net een lange wandeling heb gehad van een aantal dagen. Dan is het wel lekker om even een dagje bij te komen naast het zwembad.

BannerBooking.com

Hotel Nieuw Zeeland Online boeken?

Een vraag die bij veel mensen speelt is of het nodig is om van te voren online een hotel te boeken. Dat is vaak afhankelijk van hoe je reist en vooral wanneer je reist. Op websites als booking.com heb je meer dan genoeg keuze om een goed hotel te vinden. Ga je in het hoogseizoen reizen dan is het aan te raden om een hotel bij de populaire plekken van te voren (online) te boeken.

back-to-basics

Wij raden om thuis, voor dat je vertrekt, een hotel te boeken voor de eerste nacht die je in Nieuw Zeeland bent

Omdat het lang vliegen is naar Nieuw Zeeland is het wel zo fijn als je bij aankomst niet eerst nog op zoek moet naar een hotel. Sommige hotels hebben daarbij ook een pick up service vanaf het vliegveld, dit maakt het nog makkelijker. Omdat het tegenwoordig bijzonder eenvoudig is om een hotel online te boeken via bijvoorbeeld booking.com of trivago.nl lijkt het ons verstandig om, zeker de eerste nacht, vooraf te boeken.