Ga jij binnenkort op vakantie of ga je backpacken? Dan wil je natuurlijk bereikbaar zijn. Maar kies je dan voor een duur abonnement of voordelig sim only pakket. Waarmee ik eigenlijk het eerste voordeel van sim only op vakantie al heb verklapt. Maar gelukkig niet het enige voordeel.

Een sim only kiezen voor op vakantie is namelijk ook om heel andere redenen een must! Je kunt hierbij denken aan het gemak waarmee je een abonnement kunt aanpassen. Zo stem je een mobiel abonnement helemaal af op je bestemming. Daarmee kun je de kosten laag houden! Laten we ook de andere voordelen eens bekijken.

Kies voordelig voor een korte abonnementsduur

Weg met dure abonnementen en 2-jarige contracten. Je kiest met sim only eenvoudig voor een contractduur van 1 jaar en betaald tot maar liefst 80% minder voor je abonnement. Wil je er helemaal zeker van zijn dat je niet teveel betaald? Dan is je abonnement lokaal kopen misschien wel de juiste oplossing.

Je betaalt dan de lokale tarieven voor het abonnement waardoor je dit vaak een flinke besparing kan opleveren. Ga naar de website van IkVergelijkOnline om diverse sim only aanbieders met elkaar te vergelijken.

voordelen sim only op vakantie

Gebruik je eigen vertrouwde telefoon

Met een sim only heb je standaard geen telefoon. Maar geen nood! Je kunt gewoon je eigen vertrouwde telefoon gebruiken. Ontzettend handig als je niet veel te besteden hebt. Of als je er zeker van bent dat je telefoon nog een ronde mee kan. Op die manier hoef jij je dus geen zorgen te maken dat jouw dure telefoon kwijtraakt of gestolen zal worden. Maar heb je wel alle apps en toepassingen bij de hand die je nodig hebt.

Lagere kosten

In de meeste gevallen is een sim only abonnement de voordeligste optie als je op reis gaat. Wist je dat de keuze voor een sim only abonnement ten opzicht van een vast abonnement op vakantie tot wel 80% in kosten kan schelen? Uiteraard is dit afhankelijk van bel- en internetgebruik. Ook kun je gemakkelijk van provider switchen met sim only. Door voordat je vertrekt te vergelijken welke provider de goedkoopste is voor op jouw vakantiebestemming, weet je zeker dat je niet teveel betaald.

Je gaat dankzij de voordelen van sim only telefoonabonnementen zorgeloos op vakantie naar elke bestemming. Omdat jij goed voorbereid bent, bereikbaar blijft en geld hebt bespaart op mobiele telefonie. Een prettig idee voor echte vakantiegangers en backpackers.

Sjoerd

Sjoerd

Backpacken In Nieuw Zeeland is een initiatief van 2 broers uit het Zuid Westen van Nederland. In 2009 en 2017 hebben wij een ruim 2 maanden met de backpack door Nieuw Zeeland gereisd. Je kunt wel zeggen dat dit schitterende land ons hart gestolen heeft. Daarom proberen we jullie zo enthousiast mogelijk te krijgen over dit pareltje aan de andere kant van de wereld.

Leave a Reply

drie × 1 =