Een reis naar Nieuw-Zeeland boek je niet zomaar. Het is een flinke investering die je moet doen. En aangezien het een behoorlijk stukje vliegen is ga je ook niet zomaar twee weken naar Nieuw-Zeeland. Die twijfel snappen we dus wel.

Beautiful New Zealand

Maar wie het geld, tijd, zin en energie heeft om wel de halve wereld over te steken naar die schitterende land wordt ook wel beloond. De natuur is oogverblindend mooi,  de mensen super aardig en het leven relaxed. We kunnen honderden verhalen schrijven over hoe mooi Nieuw-Zeeland is opschrijven of we kunnen 1.000 foto’s laten zien. Maar misschien is het beter om onderstaande filmpje even te bekijken om je twijfels weg te nemen ? Want wij weten zeker… als jij dit filmpje hebt gezien wil je het liefst vandaag nog naar Nieuw-Zeeland!

Sjoerd

Sjoerd

Backpacken In Nieuw Zeeland is een initiatief van 2 broers uit het Zuid Westen van Nederland. In 2009 en 2017 hebben wij een ruim 2 maanden met de backpack door Nieuw Zeeland gereisd. Je kunt wel zeggen dat dit schitterende land ons hart gestolen heeft. Daarom proberen we jullie zo enthousiast mogelijk te krijgen over dit pareltje aan de andere kant van de wereld.